Saltar a continguts

eQuàliment

Navegació

Menú principal

Actualitat eQ

Imatge de complement Ampliar imatge
Juny 2019

Aquest mes de juny entra en servei la connexió entre eQuàliment i HESTIA, el software de gestió d'expedients socials que proveeix la AOC (Administració Oberta de Catalunya) i que utilitzen la major part dels municipis de Catalunya.

Imatge de complement Ampliar imatge
Juny 2019

La ciutat de Tarragona, que des de l’any passat ja està utilitzant eQuàliment per a la gestió d’aliments solidaris, amplia aquest 2019 el projecte amb la implicació de noves entitats.

Imatge de complement Ampliar imatge
Gener 2019

El FEAD cas estudies 2018, que inclou 27 bones pràctiques en un total de 18 països, es refereix a eQuàliment com a sistema de gestió on-line per a la distribució d’aliments de manera eficient, equitativa i transparent.

Imatge de complement
Gener 2019

El software de gestió dels expedients socials de l’Ajuntament de Barcelona (SIAS) ja interactúa amb eQuàliment per facilitar la gestió dels tècnics socials i evitar la duplicitat de dades.

Imatge de complement
Gener 2019

Des de març de 2018 els Serveis socials de Rubí i les entitats Frater-Nadal i ASAV utilitzen eQuàliment per a la gestió dels ajuts alimentaris de la ciutat que involucra més d’un miler de famílies.

Logotips d'Invergy i d'eQuàliment
Setembre 2017

La Universitat Oberta de Catalunya ha iniciat amb eQuàliment el seu projecte d’inversió en start-ups del sector educatiu i de les TIC amb vocació d’impacte social, a través d’un préstec participatiu de 40.000 euros.

Gestió d'expedients
Setembre 2017

Amb la finalitat de facilitar la connectivitat entre eQuàliment i els gestors d’expedients socials que utilitzen els Serveis Socials o entitats com Càritas, a partir d’octubre s’implantarà progressivament una nova versió d’eQuàliment amb interessants millores i on canvien alguns aspectes en el procediment de generar les prescripcions o peticions de servei.

Imatge de complement
Gener 2017

En el marc dels ajuts que atorga als ens locals l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) per als projectes de prevenció del malbaratament alimentari, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha obtingut enguany un ajut per a la implantació d’eQuàliment en el seu programa de distribució d’aliments solidaris.

Imatge de complement
Gener 2017

Dels seixanta projectes que actualment estan utilitzant eQuàliment, el 50% funcionen en la modalitat d’autoservei i la resta en el sistema de lots preestablerts. A més dels que ja funcionaven en autoservei i que varen implantar eQuàliment per facilitar-ne la gestió, altres varen implantar precisament eQuàliment per fer el canvi de model de lots a punts, i d’altres com a Premià o Igualada que ja utilitzaven eQuàliment per a la gestió dels lots varen poder canviar fàcilment amb posterioritat al ...

Imatge de complement
Novembre 2016

Facilitar la tasca dels professionals dels serveis socials és un dels objectius prioritaris del projecte eQuàliment, i és per això que es considera molt important evitar la reiteració d’entrada de dades de les mateixes persones en diverses aplicacions.

Imatge de complement
Novembre 2016

Amb l’inici del curs escolar hi ha municipis que han utilitzat eQuàliment per a la distribució gratuïta de material escolar, i d’altres que per Nadal també gestionen amb eQuàliment la distribució de joguines de Reis. Són exemples de com el model de gestió subjacent a eQuàliment permet fàcilment la seva utilització per diverses prestacions que atorguen els Serveis Socials.

Imatge de complement Ampliar imatge
Setembre 2016

A partir d’aquest mes d’octubre ja es pot gestionar també amb eQuàliment la Targeta moneder que ha impulsat la Diputació de Barcelona en col·laboració amb La Caixa. S’incorpora així al servei eQuàliment una nova prestació fruit del pla de desenvolupament continu de noves funcionalitats.

Imatge de complement Ampliar imatge
Juliol 2016

Aquest juliol els Serveis socials de l’Ajuntament de Manresa conjuntament amb la Fundació Rosa Oriol han dut a terme la implantació d’eQuàliment per al servei de distribució d’aliments solidaris que gestiona la Fundació i amb qui col·labora l’ajuntament de la ciutat.

© eQuàliment - Provença, 281, 5è 2a - 08037 - Barcelona - Tel. 93 467 28 94