Saltar a continguts

eQuàliment

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Actualitat eQ

Imatge de complement
Gener 2017
L’Agència de Residus de Catalunya col·labora amb eQuàliment per reduir el malbaratament alimentari

En el marc dels ajuts que atorga als ens locals l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) per als projectes de prevenció del malbaratament alimentari, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha obtingut enguany un ajut per a la implantació d’eQuàliment en el seu programa de distribució d’aliments solidaris.

Els projectes de distribució d’aliments solidaris vehiculen cada vegada més la recuperació de productes candidats a incrementar la preocupant quantitat de tones que representa el malbaratament alimentari. En aquesta tasca hi tenen un paper molt important els Bancs d’aliments que proveeixen les entitats que reparteixen a les famílies. Però també aquestes entitats cada cop més estableixen acords amb indústries i establiments alimentaris de proximitat per proveir-se d’aliments que d’altra banda es perdrien en el malbaratament.

L’ajut de l’ARC per implementar el servei eQuàliment al Consell comarcal del Pla d’Urgell té per objectiu estimular l’increment i sistematització d’aquests acords locals de recuperació d’aliments, i a l’hora disposar a l’Agència d’informació regular sobre les quantitats d’aliments recuperats.
 

© eQuàliment - 08037 - Barcelona - Tel. 93 467 28 94