Saltar a continguts

eQuàliment

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Actualitat eQ

Imatge de complement
Novembre 2016
Més serveis gestionats amb eQuàliment: Joguines de Reis i Material escolar

Amb l’inici del curs escolar hi ha municipis que han utilitzat eQuàliment per a la distribució gratuïta de material escolar, i d’altres que per Nadal també gestionen amb eQuàliment la distribució de joguines de Reis. Són exemples de com el model de gestió subjacent a eQuàliment permet fàcilment la seva utilització per diverses prestacions que atorguen els Serveis Socials.

Quan a eQuàliment es defineix, per exemple, un prestació de joguines de Reis, es configuren lots de joguines per edats, als que es pot assignar també un valor econòmic i gestionar-ne l’estoc. En funció de les edats dels menors inclosos en cada prescripció familiar, eQuàliment els assigna automàticament les joguines que els corresponen, el que permet també fer anticipadament una estimació del tipus i quantitat de joguines necessàries, així com del pressupost que es requerirà.

La Targeta moneder, els vals socials o el servei de menjador social són exemples d’altres prestacions que es gestionen còmodament amb eQuàliment, on es pot establir també si hi ha d’haver algun tipus d’incompatibilitat entre elles.

© eQuàliment - 08037 - Barcelona - Tel. 93 467 28 94