Saltar a continguts

eQuàliment

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Actualitat eQ

Imatge de complement
Gener 2017
Canviar la tradicional entrega de lots per l'autoservei és molt fàcil amb eQuàliment

Dels seixanta projectes que actualment estan utilitzant eQuàliment, el 50% funcionen en la modalitat d’autoservei i la resta en el sistema de lots preestablerts. A més dels que ja funcionaven en autoservei i que varen implantar eQuàliment per facilitar-ne la gestió, altres varen implantar precisament eQuàliment per fer el canvi de model de lots a punts, i d’altres com a Premià o Igualada que ja utilitzaven eQuàliment per a la gestió dels lots varen poder canviar fàcilment amb posterioritat al model d’autoservei.

L’autoservei és més dignificant per a l’usuari ja que pot escollir lliurement els productes que necessita, però també és cert que comporta una gestió més complexa que la simple entrega de lots, ja que cal enregistrar un a un els productes que tria l’usuari i validar que s’ajusten als acords establerts amb ell sobre la varietat i les quantitats d’aliments que pot disposar. Aquesta gestió, que és fàcil amb eQuàliment, no seria viable sense una eina informàtica que pugui gestionar la sortida de productes i la concordança amb el perfil familiar de l’usuari.

El règim d’autoservei també permet l’oferta de productes específics en funció de les edats dels membres de la unitat familiar. eQuàliment té enregistrats aquests productes de manera que quan l’usuari els ha triat, en passar per caixa, no li restarà cap dels punts que disposa.

Propiciar aquest canvi de model oferint una eina de gestió àgil i eficient és també uns dels objectius del servei eQuàliment.
 

© eQuàliment - 08037 - Barcelona - Tel. 93 467 28 94