Saltar a continguts

eQuàliment

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Qui som?

Imatge de complement

eQuàliment és un projecte promogut per DISTRICTE DIGITAL SL i BIDEA SL.

Després d’haver tingut l’oportunitat d’iniciar ja al 2009 la col·laboració amb municipis i entitats implicats en la distribució d’aliments solidaris, ens mou el convenciment de que la prestació de serveis socials, basats sempre en la inestimable acció del voluntariat, no pot ignorar els criteris d’eficiència, transparència i equitat que avui són exigibles a qualsevol projecte d’actuació.

Ens interessa molt també la dimensió territorial d’eQuàliment, perquè sabem que una implantació territorialment significativa multiplica exponencialment els seus beneficis.
 

Imatge de complement

Districte digital SL és una empresa de consultoria IT amb més de 10 anys d’experiència en el disseny i la implementació de solucions basades en aplicacions web, especialitzada en els àmbits de participació ciutadana, associacionisme i serveis socials, i aporta al projecte l’experiència en la informatització dels processos implicats en l’activitat de repartiment d’aliments en diversos projectes locals.
 

Imatge de complement

Bidea SL, constituïda l’any 2003, és una firma de consultoria que dona suport a empreses, institucions i organitzacions del tercer sector per integrar els criteris de la sostenibilitat i la responsabilitat social en la seva activitat. Entre les seves especialitats destaca el desenvolupament de projectes per enfortir la confiança en les relacions entre una organització i els seus grups d’interès.
 

© eQuàliment - 08037 - Barcelona - Tel. 93 467 28 94