Saltar a continguts

eQuàliment

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Actualitat eQ

Juliol 2016
L’Ajuntament de Manresa i la Fundació Rosa Oriol implanten eQuàliment en el municipi

Aquest juliol els Serveis socials de l’Ajuntament de Manresa conjuntament amb la Fundació Rosa Oriol han dut a terme la implantació d’eQuàliment per al servei de distribució d’aliments solidaris que gestiona la Fundació i amb qui col·labora l’ajuntament de la ciutat.

Prop de 800 famílies avaluades  pels Serveis socials són ateses en el centre d’entregues de la Fundació, el qual acumula una llarga experiència en l’atenció a les famílies i la prestació del servei d’aliments. El centre d’entregues funciona en  la modalitat d’autoservei, de manera que les famílies disposen d’un nombre de punts en funció del nombre de membres de la unitat familiar i amb l’acompanyament dels voluntaris poden escollir els productes desitjats.

En aquest projecte s’ha dut a terme també la connectivitat entre eQuàliment i el gestor d’expedients socials municipal, de manera que no es dupliquen les dades de les famílies i es poden reportar automàticament des d’eQuàliment indicadors del servei al sistema informàtic municipal.

© eQuàliment - 08037 - Barcelona - Tel. 93 467 28 94