Saltar a continguts

eQuàliment

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Actualitat eQ

Setembre 2016
eQuàliment gestiona la targeta moneder de la Diputació de Barcelona

A partir d’aquest mes d’octubre ja es pot gestionar també amb eQuàliment la Targeta moneder que ha impulsat la Diputació de Barcelona en col·laboració amb La Caixa. S’incorpora així al servei eQuàliment una nova prestació fruit del pla de desenvolupament continu de noves funcionalitats.

En aquest nou tipus de prescripció disponible ara a eQuàliment, i gràcies a la connexió telemàtica entre eQuàliment i els serveis financers de La Caixa, s’automatitza l’alta de noves targetes i els processos de càrrega de saldo. També es podrà importar a eQuàliment el fitxer de saldos de les targetes per poder conèixer la seva situació a una data concreta.

Les funcionalitats habituals dels sistema de prescripció d’eQuàliment,  els terminis de vigència  de la prescripció, el mòdul de llistats i estadístiques,  o la compatibilitat entre serveis, per exemple si la Targeta moneder ha de ser compatible o no amb la prescripció d’aliments, s’apliquen també al servei de Targeta moneder.

La Targeta moneder és una opció de servei que està prenent força en front d’altres serveis com l’entrega de “txecs” o “vals” que també es pot configurar a eQuàliment.

© eQuàliment - 08037 - Barcelona - Tel. 93 467 28 94