Saltar a continguts

eQuàliment

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Actualitat eQ

Logotips d'Invergy i d'eQuàliment
Setembre 2017
eQuàliment, el primer projecte d’Invergy, l’empresa d’inversió de la UOC en start-ups d’impacte social

La Universitat Oberta de Catalunya ha iniciat amb eQuàliment el seu projecte d’inversió en start-ups del sector educatiu i de les TIC amb vocació d’impacte social, a través d’un préstec participatiu de 40.000 euros.

L’empresa, anomenada Invergy, té un pressupost inicial de 500.000 euros i forma part de Hubbik, la plataforma de serveis per a l’impuls de l’emprenedoria i la innovació de la comunitat de la UOC, formada per alumnes, graduats, professors i investigadors.

«La creació d’Invergy dona resposta a una de les missions de la UOC: fomentar el desenvolupament econòmic de la societat per mitjà de l’impuls d’empreses innovadores que enforteixin els lligams entre l’empresa, el coneixement i la societat», explica Antoni Cahner, gerent de la UOC.

«S’impulsaran preferentment empreses emergents amb un equip consolidat que cobreixi les àrees crítiques de negoci, que estiguin constituïdes a l’Estat espanyol, amb una clara projecció internacional, que tinguin un mínim producte viable i amb una preinversió màxima d’un milió d’euros», detalla Mireia Riera, directora de l’Oficina de Suport per a la Recerca  i la Transferència (OSRT). El model d’inversió d’Invergy es basa en inversió de capital, préstecs participatius o  coinversions amb un topall de 100.000 euros.

La participació de la UOC a eQuàliment a través d'Invergy permetrà sens dubte afrontar amb èxit els reptes actuals del projecte i que se centren tant en l'expansió territorial com en el desenvolupament de noves funcionalitats que permetin la gestió d'altres prestacions dels Serveis socials i la integració amb els seus sistemes d'informació.

© eQuàliment - 08037 - Barcelona - Tel. 93 467 28 94