Saltar a continguts

eQuàliment

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Actualitat eQ

Gestió d'expedients
Setembre 2017
Novetats a eQuàliment: la gestió per expedients

Amb la finalitat de facilitar la connectivitat entre eQuàliment i els gestors d’expedients socials que utilitzen els Serveis Socials o entitats com Càritas, a partir d’octubre s’implantarà progressivament una nova versió d’eQuàliment amb interessants millores i on canvien alguns aspectes en el procediment de generar les prescripcions o peticions de servei.

En la nova versió d’eQuàliment previ a generar una prescripció cal haver donat d’alta l’expedient familiar, amb  les persones que el composen i les seves dades bàsiques així com la seva eventual posició de titular i cotitular de l’expedient. A partir d’un expedient es generen prescripcions en les que s’hi inclouen els membres de l’expedient que correspongui i les particularitats del servei.

Vinculat a cada expedient hi ha l’historial de les seves prescripcions, tant vigents com ja finalitzades, i en cada prescripció es mostra la seqüència d’accions amb indicació de la data i el tècnic que hi ha intervingut. També en la nova versió d’eQuàliment son més senzills els procediments de correcció de les prescripcions actives.

La gestió per expedients d’eQuàliment fa també més eficients els projectes actuals de connexió amb el software de gestió dels Serveis socials de nombrosos municipis de Catalunya.
 

© eQuàliment - 08037 - Barcelona - Tel. 93 467 28 94