Saltar a continguts

eQuàliment

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

21/06/2016
eQuàliment, projecte seleccionat a l’SPIN UOC 2016 de la Universitat Oberta de Catalunya

El passat 16 de juny, a l'antiga fàbrica d'Estrella Damm vàrem presentar el projecte eQuàliment en el context de la 4a. edició de l'#SpinUOC, l'esdeveniment del coneixement transferible de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) que acosta solucions innovadores de la comunitat UOC al teixit socioeconòmic.

Ver video

El projecte eQuàliment va estar seleccionat juntament amb altres 7 projectes innovadors d’àmbits tant diversos com la realitat augmentada i virtual, aplicacions mòbils en l'àmbit social, l'art, la cultura i el lleure, el consum col·laboratiu o els jocs formatius.

eQuàliment va tenir molt bona acollida entre el públic assistent que el va posicionar entre els projectes més ben considerats en la votació que també va tenir-hi lloc.
La presentació d’eQuàliment en aquest esdeveniment respon a la voluntat d’obtenir finançament per poder abordar els tres reptes que actualment té el projecte:

  1. Generalitzar la connexió d’eQuàliment amb les aplicacions d’expedients de serveis socials per tal de facilitar la feina dels tècnics prescriptors, i fer més atractives les noves funcionalitats d’eQuàliment per gestionar altres serveis.
     
  2. L’expansió territorial del projecte per tal de poder aportar dades estadístiques relatives a altres territoris fora de Catalunya, incrementar les complicitats amb els Bancs d’Aliments i la resta d’actors implicats, així com amb les empreses que han apostat per la Responsabilitat Social Corporativa.
     
  3. Depassar l’àmbit alimentari desenvolupant productes amb models de gestió similars als d’eQuàliment per oferir noves eines de gestió per als Serveis socials.

© eQuàliment - 08037 - Barcelona - Tel. 93 467 28 94