Saltar a continguts

eQuàliment

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

21/06/2016
Mataró implementa eQuàliment per al nou projecte de distribució d’aliments solidaris a la ciutat

Aquest mes de maig l’Ajuntament de Mataró  i Càritas Interparroquial de Mataró han començat a utilitzar eQuàliment per prescriure el servei d’aliments a les famílies, complint-se així la primera fase d’implantació d'eQuàliment a la ciutat.

En el transcurs del segon semestre de l’any es consolidarà el nou projecte amb la inauguració d’un nou centre d’entregues gestionat per Creu Roja de Mataró i que atendrà tant les famílies ateses pels Serveis socials municipals com per Càritas: en total més de 7.000 famílies. El nou centre d’entregues, gestionat amb eQuàliment, funcionarà en règim d’autoservei.

Iniciar la implantació d’eQuàliment començant per la fase d’avaluació i derivació de les famílies, és una estratègia freqüent en molts projectes, doncs permet consolidar la base de dades, completant les dades de totes les persones de la unitat familiar, tal com ho exigeix la normativa del Fons Social Europeu. Disposar de les dades complertes es fa també imprescindible per donar un bon servei a les famílies, doncs, per exemple,  amb les edats de les persones eQuàliment permetrà automatitzar les prestacions per als menors, i disposar dels documents d’identificació dels adults evitarà els problemes d’errors i duplicitats no desitjades.

© eQuàliment - 08037 - Barcelona - Tel. 93 467 28 94