Saltar a continguts

eQuàliment

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

15/01/2016
Més del 90% dels tècnics de Serveis socials consultats recomanarien eQuàliment a altres persones

En la 1a Sessió de Diàleg celebrada el passat 17 de desembre amb un grup representatiu de tècnics de Serveis Socials usuaris d’eQuàliment, el 92% dels participants van manifestar que recomanarien eQuàliment als responsables d’altres projectes de distribució d’aliments solidaris.

El propòsit de la Sessió de Diàleg, celebrada  en un espai cedit per l’Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona, va ser millorar el servei eQuàliment amb la participació i les aportacions de les persones que l’utilitzen com a eina de prescripció i de seguiment de la distribució d’aliments solidaris.

Amb la guia metodològica desenvolupada per la consultora BIDEA  es va poder treballar sobre  les prioritats dels participants en relació a les prestacions d’eQuàliment, la seva valoració de les iniciatives del projecte, les seves idees per millorar i el seu nivell de confiança en relació a eQuàliment.

El retorn informatiu de les prescripcions, el control de gestió i el suport i l’acompanyament varen ser considerats pels participants els aspectes prioritaris en relació a eQuàliment.  I com a més valorats la orientació d’eQuàliment per afavorir l’equitat, la facilitat per donar resposta als requeriments del Fons Social Europeu i la coordinació i cooperació amb les entitats.

Entre els aspectes amb més recorregut de millora es va considerar en primer lloc l’extensió d’eQuàliment a la gestió d’altres serveis de la cartera de serveis de Benestar social, i en segon i tercer lloc la formació per a la utilització dels mòduls estadístics i el servei de suport. També pel que fa a propostes dels participants es va insistir en la necessitat de poder vincular informàticament eQuàliment amb els gestors d’expedients de serveis socials actualment més utilitzats.

El profitós intercanvi d’idees, propostes i aspectes de millora que ha suposat la celebració d’aquesta sessió de diàleg comporta un compromís i un estímul per a tot l’equip d’eQuàliment per seguir treballant en el desplegament i millora contínua del procés de distribució d’aliments solidaris a les famílies que més ho necessiten.

© eQuàliment - 08037 - Barcelona - Tel. 93 467 28 94