Saltar a continguts

eQuàliment

#[eBDLocale.literal(navegacio)]

Menú principal

Notícies

16/01/2016
Cinc nous projectes d’Aliments Solidaris han començat a utilitzar eQuàliment durant el 2015, i Premià inaugura el nou centre de distribució per punts.

Dissabte 16 de gener s’ha inaugurat el nou centre de Distribució Solidaria d’Aliments (DISA) de Càritas de Santa Maria de Premià, que dona servei als municipis de Premià de Mar i Premià de Dalt.

L’entitat, que utilitza eQuàliment des de gener del 2014 i atén anualment més de 400 famílies, inaugura el nou centre transformant el funcionament que fins ara era per lots preestablerts al sistema d’autoservei per punts que també proveeix eQuàliment. La festa d’inauguració va ser molt concorreguda i animada amb colles de gegants i batucada, i a més dels responsables de Càritas també hi van participar els alcaldes dels dos municipis implicats en el projecte.

La bona acollida d’eQuàliment per part de les entitats i dels Serveis socials municipals ha propiciat cinc noves implantacions d’eQuàliment en el transcurs del 2015. Sabadell, Gavà, Santa Perpètua de Mogoda, Sant Vicenç dels Horts i Torelló, són els nous municipis usaris d’eQuàliment, amb el que ja són una quarantena els projectes implantats a Catalunya.
 

© eQuàliment - 08037 - Barcelona - Tel. 93 467 28 94